Digitise Group ApS

Kontorrobotter (RPA)

Frigør værdifuld tid

Automatiser digitale processer med RPA kontorrobotter så I kan frigøre tid, reducere omkostninger og øge produktiviteten. Kontorrobotter har en kort implementeringstid og giver en hurtig tilbagebetaling af din investering.

Background

RPA effektiviserer manuelle arbejdsopgaver og frigiver tid

Hvis du leder efter en måde at automatisere jeres manuelle og tidskrævende gentagne opgaver, så er kontorrobotter (RPA) svaret. Kontorrobotter er standardsoftware, der kan konfigureres til at efterligne en brugers handlinger på en computer.

RPA kan for eksempel bruges til dataindtastning, datamining og applikationstest. Det kan også bruges til at behandle fakturaer, administrere kunderegistreringer og generere rapporter.

En investering der øger arbejdsglæden

I sin kerne handler RPA om at automatisere manuelle processer for at forbedre effektiviteten og produktiviteten. Men det er også meget mere end det. RPA kan hjælpe med at frigøre tid i dit team, så I kan fokusere på arbejde af højere værdi. Når de kedelige og repetitive opgaver outsources til en kontorrobot, får dine medarbejdere mere plads til de kreative løsninger, der bidrager til den fortsatte udvikling af forretningen.

Uanset om du lige er begyndt at udforske RPA, eller du er klar til at implementere en løsning, kan vi hjælpe. Vi tilbyder et komplet udvalg af RPA-tjenester, fra vurdering og planlægning til implementering og support.

Eksempler på opgaver, I kan spare tid på med RPA:

  • Flytning af data fra et system til et andet
    f.eks. PDF til Excel, CRM eller lignende.

  • Ordreindtastning

  • Daglig opdatering af rapportering

  • Berigelse af kontakter i CRM

  • Overvågning af konkurrenters priser

  • Håndtering af reklamationsformularer

  • Automatiske debitorlister

Markedsledende software til kontorrobotter

Der findes et hav af softwareløsninger til RPA, der differentierer sig på muligheder for integration, brugergrænseflade og prissætning. Vi har valgt at specialisere os i to af de markedsledende løsninger indenfor Robotic Process Automation og rådgiver i, hvilken løsning der passer bedst til netop jeres setup.


Support af dine kontorrobotter

Med udgangspunkt i dit behov kan vi indgå en support-aftale baseret på hyppigheden af kørsler og vigtigheden heraf. Supporten kan indebære den daglige drift, optimering af eksisterende processer eller ad hoc opsætning af nye automatiseringer.

Support udføres som udgangspunkt via fjernopkobling. Kontakt os for at høre mere!

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at effektivisere arbejdsgangene i jeres virksomhed


Disse spørgsmål hører vi ofte om kontorrobotter og automatisering af arbejdsprocesser

Hvad er Robotic Process Automation?
Hvad kan en kontorrobot hjælpe med?
Hvorfor bruge RPA?
Alle rettigheder forbeholdes © 2024